Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Akacs Mihály u. 33
Telefon: 94/328-125
E-mail küldése

Termékek

 

Nyomatlan és nyomott leporellók

Fő profilunk az egyedi Önnek és cége arculatának megfelelő leporellós nyomtatványok tervezése és gyártása.

Leporellós nyomtatványok gyártását 8 példányos terjedelemig, maximum 5 szín nyomással vállaljuk szükség esetén sorszámozással, perforációval, egyedi biztonsági elemekkel. Olyan egyedi nyomtatványt használjon amelyet Ön a legcélszerűbben tud felhasználni munkája során. A cél, hogy Ön olyan nyomtatványt tarthasson a kezében, amely felesleges adatoktól mentes, könnyen kezelhető és egyben megkülönbözteti a konkurenciától. 

 

Íves többpéldányos nyomtatványok

Számlák, szállítólevek, szerződések, szerviz és adatlapok. Amennyiben Ön használ az előbbiekben felsorolt nyomtatványokat, velünk lehetősége van azokat egyedivé tenni. Lehetősége van tömbösített, garnitúrázott vagy Snap-Out ragasztású nyomtatványok gyártatására is. Kérje kollégáink segítségét.

 

Csekkes nyomtatványok, Csekkek

Napjainkban még minden fontos szerepet játszanak a postai készpénz átutalási megbízások (csekkek). Amennyiben Ön szeretné, mi szívesen elkészítjük cége arculatához illeszkedő nyomtatványát, készpénzátutalási megbízását leporellós vagy íves kivitelben.

 

Etikettek

Nyomatlan és nyomott etikettek (címkék, matricák). Egyedi változatos méret és formavilág az Ön igényeinek megfelelően leporellós, íves vagy tekercses kiszerelésben. Nyomatlanul vagy akár 8 szín nyomással. Normál papíralapú, hőpapír (thermo),vagy műanyag, alapanyagra. Változatos felhasználási területek. (fagyasztott termékekre használható, nyom nélkül visszavehető vagy akár nehezen, csak az etikett szakadásával eltávolítható extra erős ragasztóanyaggal.)

 
Europen Kereskedelmi és Vállalkozási Kft - Magyar